Konneveden Apteekki
 

Aukioloajat

 • Ma - pe:
  09:00-17:00
 • La:
  09:00-13:00
 • Su:
  Suljettu
 • Itsenäisyyspäivä 06.12 :
  Suljettu

Sumiaisten palvelupiste

 • Ma - ti:
  Suljettu
 • Ke:
  13:00-15:00
 • To:
  Suljettu
 • Pe:
  13:00-15:00
 • La - su:
  Suljettu

Aco uutuudet hiuksille

Shampoot

 • Aco Hair Repairing Shampoo puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hiukset sekä päänahan. Vehnäproteiini vahvistaa ja ravitsee vaurioituneita hiuksia. Pantenoli syväkosteuttaa ja pehmentää.
 • Aco Moisturising Shampoo on hellävarainen kosteuttava shampoo normaaleille hiuksille. Shampoo puhdistaa hiukset tehokkaasti, mutta on kuitenkin hellävarainen hiuksille ja päänahalle. Hellävaraisuutensa ansiosta sopii hyvin myös värjätyille hiuksille, lisäksi antioksidantit auttavat säilyttämään värjättyjen hiusten värin. Shampoon hoitava koostumus sisältää kosteuttavaa pantenolia sekä ravitsevia aminohappoja, joiden avulla hiuksista tulee upean kiiltävät ja pehmeät.
 • Aco Volymising Shampoo on tuuheutta ja volyymia tuova shampoo hennoille, ohuille hiuksille. Shampoo puhdistaa hiuspohjan tehokkaasti ja hellävaraisesti, joten se sopii hyvin myös herkälle hiuspohjalle. Shampoon sisältämä riisiproteiini antaa hiuksille rakennetta tuoden hentoihin hiuksiin kuohkeutta ja ilmavuutta. Tuuheuttava shampoo sisältää hiuspohjaa ja hiuksia kosteuttavaa pantenolia sekä antioksidantteja, jotka auttavat säilyttämään värjättyjen hiusten värin.

Hoitoaineet

 • Aco Hair Moist & Repair on korjaava ja kosteuttava hoitoaine normaaleille, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Hoitoaine tekee hiuksista kiiltävät, sileät ja pehmeät. Herkällekin hiuspohjalle sopiva hoitoaine sisältää useita kasvipohjaisia öljyjä sekä keramidejä, jotka korjaavat ja hoitavat vaurioituneita hiuksia. Antioksidantit auttavat säilyttämään värjättyjen hiusten värin. Miedosti hajustettu hoitoaine tekee hiuksista helposti kammattavat, jolloin kampaamisen aiheuttama hiusten katkeilu vähenee.
 • Aco Hair Volumising Conditioner on volyymia ja tuuheutta tuova hoitoaine ohuille ja hennoille hiuksille. Hoitoaine antaa hiuksille rakennetta riisiproteiinin avulla. Hoitoaine tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeät tekemättä niitä raskaiksi. Hiuksista tulee helposti kammattavat ja ilmavat. Lisäksi antioksidantit auttavat säilyttämään värjättyjen hiusten värin.

Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattu ja sopivat vegaaneille.

Konneveden apteekki

 

Sumiaisten palvelupiste

Konneveden Apteekki
 
OSOITE:
Kauppatie 29, 44300 KONNEVESI
AVOINNA:
Ma - pe: 09:00 - 17:00
La: 09:00 - 13:00
Su: Suljettu
Itsenäisyyspäivä 06.12 : Suljettu
Mainostoimisto Ad Alfred Elysium Solutions Oy